dagboek > overzicht
Dagboek desember 2017Bekiek hele maand 
 
30 desember om 17:35
 
At kleine meiskes groat wurde!

Foar alles is in oere - Voor alles is een tijd

Wat als Katrein er niet meer is? Daar hoef ik niet over na te denken, dat gebeurt niet! Katrein zit in mijn hart, in iedere vezel van mij als ondernemer en in mij...Piety! Met de jaren werd de dunne lijn van Piety en Katrein kleiner en kleiner, er zijn mensen die kennen me alleen als Katrein. Ik ben Katrein! Trots en vol verbazing terugkijkend op bijna 9 prachtige jaren! Meer dan een geluksgevoel, dankbaar voor dit prachtige begin van mijn ondernemerschap, waarin het nu tijd is voor de volgende stap! Het vormen van mijn topteam de afgelopen jaren heeft me de durf en moed gegeven om de Scharnestraat achter me te laten. Tijd voor ontwikkeling en prachtige nieuwe plannen met mijn mooie stoere dappere gekke team!

Met een lach en een traan laat ik de Scharnestraat los. Wat een tropenjaren heb ik beleefd in de mooiste straat van Sneek. Vriendschappen zijn er ontstaan, samenwerkingen waarvan iedere ondernemer droomt, het oprecht gunnen van mekaars handel...het was en is er allemaal.

1 februari draaien we de sleutel van de Scharnestraat 11 nog 1 keer om, op slot, op naar nieuwe plannen, nieuwe tijden!

Het gehele assortiment en veel meer vind je terug in Sterk & sVeer 2.0
Uiteraard verrassen we je daar weer volop met nieuw assortiment, staan we met de zelfde instelling met hetzelfde team voor je klaar!

Gaat er dan niks veranderen? Jazeker wel, alleen dat verklappen we natuurlijk nog niet! We houden je volop op de hoogte!

Lieve Katrein fans, dankjewel voor 9 mooie jaren, voor de kunstlessen, voor de kinderfeestjes, voor het vertrouwen en vooral voor jullie! Het is een groot feest om ondernemer te zijn met jullie als fans! Graag tot snel op het Grootzand 48!

Dikke tút Piety en team Katrein