dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2018Bekiek hele maand 
 
19 jannewary om 16:55
 
Bas Hollenberg & Arjen Rusticus nieuwe eigenaren gerechtsgebouw

Sneek-Uitbater Peter Goedhart van Restaurant ’t Hof,dat vorig jaar op 15 februari haar deuren opende, houdt het voor gezien met de exploitatie van het horeca etablissement . De verwachtingen kunnen niet worden waar gemaakt, zodat Goedhart besloten heeft alleen verder te gaan met Restaurant Bommel, waar hij eigenaar van is.

Arjen Rusticus en Bas Hollenberg worden de nieuwe eigenaren van het voormalig Kantongerecht aan de Marktstraat. Beide heren laten weten dat er nog geen concrete plannen zijn over wat zij met het pand willen doen. Rusticus en Hollenberg, de grondleggers van Grand Café De Walrus in Sneek en Leeuwarden, deden hun aandelen op 1 januari 2016 van beide De Walrus restaurants over aan Johannes Klaversma. Uiteraard inclusief een concurrentiebeding.

Klaversma , hij was van 2009 tot 2012 bedrijfsleider van de Walrus Leeuwarden, is op de hoogte dat z’n voormalige werkgevers het gerechtsgebouw hebben gekocht.
Een ding weten zowel Rusticus als Hollenberg zeker: “Wij gaan niet weer als jongen hengsten te keer, zoals we dat bij de start van ons Walrusproject gedaan hebben! We gaan het zeker niet zelf exploiteren!

Zodra er meer nieuws is, komen we hiermee naar buiten”, aldus beide ondernemers.

Op de foto: Arjen Rusticus (links) en Bas Hollenberg in 2011 na het winnen van de Jonge Ondernemersprijs.