dagboek > overzicht
Dagboek september 2015Bekiek hele maand

2 september om 21:49

O.N.S. Boso Sneek buigt achterstand om in 3-2 bekerwinst tegen VC Vlissingen

De teleurstelling spat van het gezicht bij de VC Vlissingen trainer Jurriaan van Poelje, na afloop van de wedstrijd

Een fanatiek jagend O.N.S. heeft vanavond de 1 – 2 achterstand tegen VC Vlissingen omgebogen in een 3-2 overwinning. In de 31 minuten die nog van de reguliere wedstrijd over waren scoorde Chris de Wagt in de 78ste minuut de gelijkmaker. De O.N.S. aanvoerder tikte een vrije trap van Martijn Roosenburg knap binnen. Tot grote kansen kwam het daarna niet meer, met als logisch vervolg een verlenging van tweemaal 15 minuten. O.N.S. bleef de bovenliggende partij en in de 98ste minuut kopt Chris de Wagt uit een corner van Martijn Roosenburg de dik verdiende 3-2 binnen. In de tweede verlenging geen grote kansen meer. O.N.S. haalt de zegen alsnog binnen tegen zondaghoofdklasser VC Vlissingen.

FC Utrecht volgende tegenstander

Op dinsdagavond 22 september wacht Eredivisionist FC Utrecht. Een prachtig affiche lijkt mij! En de penningmeester van O.N.S. zal zich ook in de handen wrijven met dit financiële buitenkansje!

Voor VC Vlissingen sportief een kostbare nederlaag en een lange busreis om het e.e.a. te verwerken. De KNVB draagt geen cent bij aan de reiskosten van de Zeeuwen.