dagboek > overzicht
Dagboek júly 2017Bekiek hele maand

15 júly om 18:51

O.N.S. verliest in aantrekkelijk oefenduel met 2-1 van Harkemase Boys

Sneek- O.N.S. Sneek heeft vanmiddag zijn derde oefenwedstrijd met 2-1 verloren van Harkemase Boys. Dat gebeurde in een aardig duel in Kraggenburg waar Harkemase Boys op trainingskamp was. Eerder deze week speelde O.N.S. tegen Buitenpost, waar met 2-2 gelijk werd gespeeld. Vanmiddag tegen de andere derde divisieploeg die Friesland rijk is moesten de Snekers het onderspit delven. De Harrekieten sprongen net even effectiever met de kansen om dan oranjehemden. Verdient was de overwinning amper te noemen. In de eerste helft wist O.N.S. amper kansen te creëren, in de tweede helft waren er iets meer mogelijkheden voor de Snekers.

Duidelijk is dat door het wegvallen van spits Yumé Ramos, hij werd gister geopereerd aan z’n knie, het aan stootkracht ontbreekt in de O.N.S. voorhoede. Het is nu nog te vroeg om al conclusies te trekken, maar dat het ontbreken van superspits Ramos een gevoelige aderlating is moge duidelijk zijn. Voor Harkemase Boys scoorden Pier Veldman en Tom Boezerooy. Johannes Hoekstra tekende voor de Sneker eretreffer. O.N.S- keeper Barry Ditewig stopte een penalty van Bouius.