dagboek > overzicht
Dagboek september 2017Bekiek hele maand

20 september om 23:13

Wel bekersfeer, geen stunt voor O.N.S. tegen FC Twente

O.N.S. Sneek heeft zich vanavond prima gepresenteerd tegen FC Twente in de eerste ronde van de KNVB-beker. Ruim tweeduizend toeschouwers waren naar het Zuidersportpark gekomen om te zien hoe de Snekers strijdend ten onder gingen tegen de Twentenaren. Jammer dat al na een kwartier spelen O.N.S. op een 0-1 achterstand gezet werd. Haris Vuckic schoot ietwat gelukkig de bal achter keeper Barry Ditewig. Toen in de 37ste minuut Adnane Tighadouini de 0-2 aantekenen liet was er al geen sprake meer van een echte wedstrijd.

Na de pauze maakte FC Twente zich niet al te druk meer, Michael Liendl knalde en passant de bal via de onderkant van de lat voor de derde maal binnen. In de 63ste minuut viel er dan toch iets te juichen voor de oranjehemden toen Curty Gonzales fraai raak schoot in de winkelhaak achter de FC Twente doelman en de eer redde.

Daar bleef het bij en kon O.N.S. met opgeheven hoofd het veelbesproken kunstgrasveld verlaten. Zaterdag wacht de competitie weer: thuis tegen Scheveningen, lastig genoeg!