dagboek > overzicht
Dagboek september 2017Bekiek hele maand

23 september om 21:40

O.N.S. verliest met 1-3 van Scheveningen en is rode lantaarndrager

Sneek- In een zeer matige wedstrijd heeft O.N.S. vanmiddag met 1-3 van Scheveningen verloren, nadat Serginho Fatima de Snekers eerst nog op een 1-0 voorsprong had gezet. Binnen een week twee keer met 1-3 verliezen en toch een wereld van verschil. Viel de 1-3 van woensdagavond tegen FC Twente nog te accepteren, dezelfde cijfers die vanmiddag op het scorebord stonden waren veel minder te pruimen. Het was Scheveningen die deze wedstrijd toch wel domineerde en de prachtige kopbal van Fatima in de 34ste minuut verbloemde het krachtverschil dan ook zeker. Dat de Schollekoppen vijf minuten voor het rustsignaal op 1-1 kwamen middels Samir El Moussaoui was dan ook meer dan verdiend.

Na de rust sloeg Scheveningen nog twee keer toe, eerst was het Robert Steemers die de 1-2 liet aantekenen en daarna was het de beurt aan Tim Peters die de 1-3 eindstand op het scorebord zette. O.N.S. kreeg nog wel een antal kansen maar wist deze niet te verzilveren. Wat overbleef was de wonden likken, letterlijk en figuurlijk.

Door een ongelukkig botsing tussen Serge Fatima en Tim Oosterbaan moest de laatste het veld met een hoofdblessure verlaten. Frits Dantuma haalde de 90 minuten ook niet, hij kreeg in de 86ste minuut rood van scheidsrechter Winkel na een ongelukkige actie op de middenlijn. Het zit op dit moment duidelijk even allemaal tegen voor de Snekers, die na het verlies van vanmiddag rode lantaarn drager zijn in de derde divisie met één schamel puntje uit vijf wedstrijden. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Jong Volendam.

Op de foto loopt Serginho Fatima juichend weg nadat hij uit een fraaie kopstoot de 1-0 heeft binnen geknikt