dagboek > overzicht
Dagboek ňktober 2019Bekiek hele maand 
 
15 ňktober om 19:56
 
Op de bank met

Fanmiddach wear un moai gesprek had foar de seary 'Op de bank met...'Diskear mocht ik Johannes Altena interviewe. Johannes is bij un soad minsen bekend as foetballer fan Balk. Mar Johannes is mear feul mear.

Op syn eigen website stelt hij um foar:

"Mijn naam is Johannes Altena. Na de 4-jarige opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden ben ik aan het werk gegaan in de geestelijke gezondheidszorg. Werken met mensen die zelf even vastlopen zie ik als een uitdaging. Al vrij snel ontstond de ambitie om me verder te ontwikkelen. Ik ben toen de Post HBO opleiding tot Professioneel Coach gaan volgen aan de Academie voor Psychodynamica. Tevens heb ik ervaring als docent in het mbo-onderwijs Zorg en Welzijn.

Naast mijn werk als hulpverlener ben ik een fanatieke sporter. Voetballen, fitnessen en hardlopen zijn een paar van mijn favoriete bezigheden. Ik sport om te ontspannen maar ook om op te laden. Tijdens mijn voetbalcarričre heb ik twee keer te maken gehad met een zware knieblessure (voorste kruisband afgescheurd). In die periode ben ik mezelf behoorlijk tegen gekomen, zowel fysiek als mentaal. Tegelijkertijd is er in mijn privéleven ook veel gebeurd. Deze gebeurtenissen hebben mij gevormd als persoon maar ook als hulpverlener."

Met ut bovenstaande in ut achterhoofd interviewde ik Johannes en ut wurdde un bysňnder gesprek! Komt in november in GrootdeFryskeMarren.