dagboek > overzicht
Dagboek maart 2021Bekiek hele maand 
 
29 maart om 19:40
 
Ut was wear su'n dach

Hoe faak sú ik dat nou al nyt seid en skreven hewwe? Ut leven brúst! Nou fandaach in elk gefal wel wear. Maandachmňrren hearlek an ut draven weest, ok freeslek lachen. Der sit seker un ferhaal in! Mar nou mar even nyt, ut het alles met ut kyn in mij te maken. Trouwens ok fan myn maten en fryndinnen!

Na ut draven in ut burgemeester De Hooppark binne we bij maat Jan Dommertholt op ut kamp weest. Bakje koffy met wat lekkers. Moaie ferhalen, want Jan is un ferhaleman pur sang, dy't ut freeslek fynt dat hij deur corona nou nyt naar de spňrtskoal kan.

Dęrna as un spear richting Selfhelpwech, dęr de earste paal fan ut nieuwe Everlake hoofdkantoar slagen wurdde. Ik skreef der ut fňlgende GrootSneek- bericht over

“SNEEK- Aan het begin van de middag hebben vader Dirk Jan Pfeifer en z’n driejarige zoon Caleb de eerste paal geslagen van het nieuwe Everlake hoofdkantoor aan de Selfhelpweg 121 in Sneek.

Kort daarvoor hadden de werknemers van het Sneker bedrijf al een handtekening op de heipaal geplaatst. De feestelijke plechtigheid was volledig coronaproof: taartje eten en proosten op afstand.
Sneker bedrijf

Everlake eCommerce verkoopt onderhoudsproducten voor koffiemachines zoals ontkalkers, reinigingstabletten en waterfilters onder het merk 'Eccellente'. De producten zijn geschikt voor alle merken koffiemachines die thuis op het aanrecht staan. Het bedrijf werd 13 jaar geleden door Dirk Jan Pheifer opgericht en ondertussen uitgegroeid tot marktleider in het koffiemachine onderhoud in Nederland.

Snelle groei

“Door de snelle groei zijn we alweer uit ons jasje gegroeid en hebben we van de gemeente het mooiste plekje in Sneek toegewezen gekregen voor ons nieuwe pand. Zo rond september zullen we verhuizen van de Steenhouwersstraat naar het nieuwe pand aan de Selfhelpweg. Uniek is dat het pand niet alleen aan de A7 zit maar ook aan de Slűpfeart, de vaart die helemaal om Sneek heen loopt! Dus we kunnen wel zeggen: bereikbaar over weg EN water! Momenteel heeft Everlake 9 mensen in dienst en daarnaast altijd twee stageplaatsen beschikbaar voor de studenten van de Friese Poort in Sneek, opleiding marketing & communicatie”, aldus Dirk Jan Pfeifer.”

Omdat de 29ste maart un dach is om te fieren, hewwe we dit fanavend ok mar wear deen. Hearlek met un sinees maal.

Al met al, un prachtege dach!