dagboek > overzicht
Dagboek desember 2006Bekiek hele maand 
 
11 desember om 18:43
  Alle nijs fan dizze dach is fanself relatyf met ut freesleke bericht over ut overlijden fan Nolke Posthuma ( 25 ), speuler fan LSC 1890. Un dach foar ut drama op ut feld fan de Groaninger studenteklup Forward was ik nňch in dy stad. Ston an de kant fan un foetbalfeld om de ferrichtingen fan myn soan en syn teamgenoaten te besiën. Myn soan dy't hast like oud is as Nolke, un mins reflekteart altyd naar syn eigen situasy. Wat un groat ferdryt bij de family fan Nolke, wat un slach foar de jonges fan susterfereniging LSC 1890. Wat mij rest is alle betrokkenen sterkte toe te węnsen om dit groate ferlies te ferwerken.

Fan un hele andere orde is ut persbericht dat ik fan de O.N.S.-site oupik op dizze swarte maandach:

Huidige bestuur maakt plaats voor nieuw bestuur

" Maandag 11-12-2006 13:23:39

Het bestuur van zaterdag hoofdklasser ONS Sneek maakt ruimte voor een nieuw bestuur. Het bestuur zal aanstaande woensdag 13 december tijdens een algemene ledenvergadering het aftreden bekend maken.

Reden voor het opstappen is de naheffing van de Belastingdienst over de jaren 2001 tot en met 2005. Het huidige bestuur neemt hiermee de verantwoordelijkheid voor het gevoerde beleid van deze jaren. Tevens erkent het bestuur dat de omstandigheden waarin zich dit proces heeft voltrokken niet als excuus wordt aangevoerd. ONS Sneek is inmiddels met de Belastingdienst in gesprek en er wordt naar een oplossing gezocht. Men hoopt zo snel mogelijk tot een volledig akkoord te komen.

Het bestuur hoopt dat het nieuw te vormen bestuur de reeds in gang gezette verbeteringen binnen ONS Sneek wel kunnen realiseren. "

Uteraard fyn ik dit as ONS'er gyn aardech bericht, seker nyt in ut jubileumjaar. Mar dizze swarte bladside gaat nňch wel met in ut jubileumboek. Spitechgenoech!

Fanavend sal ik mij nňch foarbereide op ut tweede interview dat ik mňrrenavend met Jan Siebelink hew. Seker su'n tweede fraachgesprek binnen un antal weken fraagt foarbereiding en konsentrasy. De avend begint om 20.00 uur bij Boekhannel Van der Velde in Sneek.

An de Marktstraat make Lieuwe van der Pol cum suis hun op foar de raadsfergadering, ok op mňrrenavend. Soms wú ik mijself wel in tweeën dele. Gelukkech dat ut nyt kan!

detail stadhús Sneek