dagboek > overzicht
Dagboek júly 2007Bekiek hele maand 
 
26 júly om 15:14
  Hús te koop

Je oudershús bliëft je oudershús, ok al woant der al mear as un kwarteeuw gyn family mear. Regelmatech loop ik deur de Gysbert Japiksstraat om te sien hoe’t ut der met nummer 18 foar staat. In prima staat, dat is de groate ferdiënste fan kapper Rob van der Werf, dy’t ut hús in 1978 ( Rob woant dus al feul langer in ut pand as ik der oait woande! ) fan oans fader kocht.
Kreech mail fan un trouwe bloglezer dat ut hús nou te koop staat. Su gaan sukke dingen. Ik hoop dat der krekt su’n goeie bewoaner in komt as Rob!

Thierry Kamminga komt met de Week van Sneek

Un andere Henk van der Veer weblogwatcher, Thierry Kamminga, mailde mij ut folgende bericht dat ik hierbij graach deurgeef:

“ Nieuwe gids tijdens de Sneekweek 2007

Tijdens deze 72e editie zal er een nieuwe gids verschijnen genaamd " de Week van Sneek"
De week van Sneek is een handig pocket formaat gids van 15 bij 15 cm.

De gids zal gratis verkrijgbaar zijn in alle horeca, vvv kantoor, camping, jachthavens en ......
De oplage van de gids is 15000 exemplaren en zal op 3 augustus worden verspreid in de wandelgangen, door een eigen team.
In de gids vind u alle horeca, evenementen en activiteiten van de Sneekweek.

Naast de gids is er ook een nieuwe website www.deweekvansneek.nl waar natuurlijk alles te vinden is over het uitgaansleven tijdens de Sneekweek en waar iedere dag nieuwe foto's geplaatst gaan worden.
Ook worden handige links geplaatst op de website over leuke en interessante websites over Sneek.

De week van Sneek is een product van Kamminga Markant Sneek. ”

In de Sneeker fan fandaach staat de sfearrepňrtaasje dy’t ik oulopen saterdach fan ut Normaaloptreden op de Feenhoop maakt hew.
Myn kommentaar op de Tour de France skreef ik op 17 júly al. Ik herhaal ut hier nňch eventsjes wat ik toen skreef: “ Nee, ik sien amper naar de Tour de France, hew hieltyd fan dy núvere gedachten dat al dy hardfytsers brúke. En dat is fanself nyt su...”

Gysbert Japiksstraat 18 te koop, sien site www.smedesmakelaardij.nl