dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2008Bekiek hele maand 
 
10 jannewary om 15:22
  Kultureel Kertier again

Eargister plaatste ik hier op dit dachboek ut persbericht fan Wim Faber cs over de perikelen rondom ut Kulturele Kertier. Ik maakte toen de opmerking dat ik un eventule reaksy fan wethouwer Hans van den Broek hier graach públiseare wil. De wethouwer is de minste nyt en komt fandaach al met un reaksy. Hierbij:

" Natuurlijk wil ik wel even reageren op de vraag van Henk van der Veer.
We zijn blij met de oprichting van het Buurtcomité Cultureel Kwartier, zodat we nu een goede gesprekspartner hebben voor aangelegenheden met betrekking tot het Cultureel Kwartier Sneek. We gaan graag binnenkort het eerste gesprek met het Buurtcomité voeren. Gezien de actieve en positieve houding van het comité en onze wens dit proces in ook in samenspraak met het Buurtcomité verder uit te werken, durven we er op te vertrouwen dat we er samen goed uitkomen en dat dit eerste gesprek nog vele vruchtbare vervolggesprekken zal hebben. "

Wurdt ferfolgd dus!

Wethouwer Hans van den Broek het de mouwen al opstrúpt!


Nije krant

Fanou dinsdach kanne wij un nije krant op oans kokňsmatsje ferwachte. Dan sal de hús-an-hús-krant ' Fryslân ' ferskine. Nyt su'n orizjinele naam foar un weekblad dat útgeven wurde sal deur Wegener. De oplage liëgt der nyt om: 266.000! De nije krant het ok un internetsite, dy't dinsdach de lucht in gaat. Su'n internetsite kan ut eigenlek nyt mear sonder fyn ik ok. Wannear gaat dy site fan myn eigen Sneeker us on-line??

Fanou folgende week hús-an-hús