dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2008Bekiek hele maand 
 
19 jannewary om 17:36
  Souldada

Ut meast spektakulęre deel fan de dach mut fanavend nňch komme at 'we' AZ alle hoeken fan ut Abe Lenstra Stadion siën late. Was fandaach wel un heel súterege herstdach in de winter. Hew eigenlek nňch gyn soademiter deen fandaach. Mut kanne tňch?!

Nou ja, ik hew ut groate interview dat ik met twee leden, Herman Woltman en Janna Koussios, fan Souldada had hew oumaakt. Sat al un skoftlang in de pijpleiding om mar us un klisjee út de kast te halen. Is wel un moai ferhaal wurden.

Hierbij al fast un stukje út dat Friesland Post-interview. Ik sitear fokaliste Janna Koussios:

‘ Daarbij komt dat het écht mooie muziek is die wij maken. Ik zing alleen maar over dingen waar ik zelf achter sta. Ik meen wat ik zing en sommige teksten raken mij zo dat ik er bijna om moet huilen. Ik wil ook contact met mijn publiek. Als ik mensen in de zaal aankijk voel ik vaak dat zij dezelfde gevoelens hebben, het begrijpen of bepaalde dingen zelf hebben meegemaakt. Als mensen teksten in het Grieks horen, verstaan ze het vaak niet, maar ze snappen het wel, omdat ik mijn hele gevoel erin leg. Door mijn houding maak ik de muziek toegankelijk. Ik kan mij best begrijpen dat sommige mensen eerst aan onze muziek moeten wennen, maar is dat eenmaal het geval dan heb je de mensen ook helemaal gewonnen.’

Janna Koussios fan Souldada: weareldband!