dagboek > overzicht
Dagboek maart 2008Bekiek hele maand 
 
6 maart om 15:51
  Goede Doelen Concert

Saterdachavend fynt foar de tiende kear ut ' Goede Doelen Concert ' fan folk- en shantykoar Rolling Home in Ysbrechtum plak. Diskear sal de opbrengst fan ut konsert ten goëde komme an de Stichting de Opkikker. Dizze stichting organiseart spesjale opkikkerdagen foar húshoudings met kyndes dy't langdurech siik binne. De minsen fan de Opkikker formuleare hun doëlstelling, hun missy su:

" Een bijdrage leveren aan de mentale energie van een langdurig ziek kind door het organiseren van een dag vol ontspanning en blijheid samen met het gehele gezin (inclusief voorpret, nagenieten en de herinnering voor jaren). Opkikker werkt hierbij uitsluitend op indicatie en op verzoek van de met de stichting samenwerkende ziekenhuizen verspreid over Nederland.
Opkikker maakt dit voor kind, gezin en ziekenhuis mogelijk door zich volledig en belangeloos in dienst te stellen voor de ontwikkeling en organisatie van de Opkikkerdagen en door het enthousiasmeren van de samenleving voor dit doel om voldoende fondsen voor verwendagen op te brengen. Opkikker streeft te komen tot het organiseren van een maximum aantal Opkikkerdagen per jaar."

Prachtech dat Rolling Home, tegare met Folsgearster Folk, It Brechtakkoard en S.G. 40, onder leiding fan Anne Oosterhaven, hun insette foar dizze stichting. Ik ferleen graach myn metwerking an dit konsert deur ut één en ander an mekaar te praten. Ik hew fanmiddach ut één en ander foarbereid.

Ut konsert begint saterdachavend om 20.00 uur in ut Doarpshűs ' It nije Formidden ' fan Ysbrechtum.

Rolling Home in aksy