dagboek > overzicht
Dagboek april 2008Bekiek hele maand 
 
18 april om 13:55
  ADVENDO & EDOZA in kňnsert

Stuf, insiders wete futdaleks wie’t ik bedoël, sat der al over in dat ik de optredens fan EDOZA en ADVENDO fergeten was te noemen in de Sneker kulturele agenda fan dit weekend. Sit der nyt over in Stuf, hierbij de ankondeging fan de optredens fan nňch twee múzikale bolwerken in oans stad. Hierbij de persberichten.

ADVENDO

Zaterdag 19 april a.s. houdt Advendo Sneek alweer voor de negende keer haar jaarlijkse Show- & Concertavond in de Sneker Sporthal. De avond is al enkele weken uitverkocht, dus het belooft wederom een geweldige avond te worden.
Er een avondvullend spectaculair programma in elkaar gezet, waarin alle groepen van Advendo de revue zullen passeren. Zo zullen onder andere de jeugd en de senioren een presentatie geven van hun nieuwe show voor het komende seizoen.
De Superkids, de allerjongsten binnen Advendo zullen met de show en concertavond geen kids zijn, ze zullen omgetoverd worden in zebra’s, tijgers, giraffen, beren en leeuwen en zij zullen een spetterende show uitvoeren met als thema Junglebook. Naast de nieuwe kleding van de Superkids zullen ook de Showgirls van Jong Advendo hun nieuwe outfit presenteren.
Uiteraard wordt er deze avond stil gestaan bij het afscheid van voorzitter Uppie Wierda, die 28 jaar deel heeft uitgemaakt van het bestuur van Advendo.Het programma start om 19.30 uur en zal rond 23.00 uur afgelopen zijn.

EDOZA

De mannen fan EDOZA fiere hun gouden júbileum mňrrenavend in de Groate Kerk met un spetterend kňnsert. Hierboven ut afysje. En natuurlek myn welmeende gelukwęnsen!

Joop

Joop Boomsma ( foto Fryske Boek )

En dan nňch dit...Joop Boomsma het nou al un paar op syn weblog skreven dat hij de digitale kňp dellęge sal. Mar kear op kear komt hij der op teruch. Al ňf nyt deur toedoën fan de groatste húmorist ( allienech gyn é1én het dat blykber in de gaten! ) út de literęre lettertún Cor van der Wal. Joop dou krijst fan mij nou de earetitel de Digitale Heintje Davids fan Fryslaan. En nou ophouwe met iderkear te sęgen datstou met dyn weblog útskeie salst. Dou bist un weblogjunk dy't nyt sonder kan. Kom op en skriëve bliksem! Pak dy Cor van der Wal nňch mar us an! Wat mient dy Liwwarder praatsjemaker út Groaningen wel nyt. Inspirasy út argewasy is't nyt su?!

Henk Doef

En dit...Folgens goëd inlichte bronnen mňrren ok wear un oulevering fan de Opregte Sneeker. Ut sal mij benije...