dagboek > overzicht
Dagboek febrewary 2009Bekiek hele maand 
 
7 febrewary om 12:36
 
Tribute to the Cats Band in de Walrus

Earlek toegeven, toen de échte Cats nňch optraden moest ik dęr nyt sufeul fan hewwe. De Golden Earring op ut earste plak en dan freeslek lang niks. Su ongefear. Tiden hewwe tiden. Fanavend na SC Heerenveen – NAC ( met anty Blauwe Knopers Paulo Carneiro Filho HENRIQUE EN Goran Popov ! ) gaan ik naar de Tribute to the Cats Band. Dizze 9 koppege band treedt op in De Walrus.

Eric Koller in Theater Sneek

Wie fanavend nyt naar Heerenveen ňf de Walrus toe kan/ wil, ok in Theater Sneek is der folop fertier. Dęr is un optreden fan Eric Koller:

“ Na het overweldigende succes van 'Fool Koller', zowel in Nederland als België en op het Edinburgh International Festival, speelt de unieke theaterpersoonlijkheid Koller een nieuw programma. Hij wordt vergeleken met Mr. Bean en zijn voorstellingen zouden geďnspireerd zijn door Waardenberg en De Jong. Geen van deze vergelijkingen doen Koller recht. Koller is vooral Koller. Een eigen stijl, een eigen vorm, een eigen merk.

Koller is niet maatschappijkritisch, hij is menskritisch. Het gaat bij hem niet om de grote lijnen maar om de details. Onder begeleiding van Peter de Jong (Maxi van Mini) vervaagt Koller weer op cartooneske wijze de scheidslijn tussen tragiek en hilariteit. Er is geen ander lijf zo elastisch als dat van Koller en zijn mimiek is nu al legendarisch. ”

Friesch Dagblad

Partick van ’t Haar is nyt allienech un lekkere eter, hij kan der ok nňch us smaakleke stukjes over skriëve. Over oans eterij fan oulopen maandach un paginagroat ferhaal in de Sneinspetiele fan ut Friesch Dagblad.

O.N.S. – W.H.C.

En nou fanmiddach earst eventjes frisse lucht happe op ut Súderspňrtpark bij de Hoofdklassewedstryd O.N.S. teugen W.H.C.