dagboek > overzicht
Dagboek maart 2009Bekiek hele maand 
 
31 maart om 17:35
 
Ut Sneker Somer Húskamerfestival met Jaap Fischer & Jesse Dorrestijn !

Jaap Fischer

Wist nyt wat ik fanmňrren sach in myn mailboks: Jaap Fischer doët met an ut ‘ Het Sneker Simmer Huiskamerfestival ’. Late wij oans húskamer nou ok beskiber steld hewwe op sundach 19 april. Ik sú ut wel helemaal te gek fine dat één fan myn idoalen bij oans komt. Want dat is Jaap Fischer tňch wel fan mij. Trouwens met Jesse Dorrestijn is ok niks mis met en Klaas Hofstra ferwacht ik ok heel wat fan. Kňrtom ik fyn dit tňch wel aardech groate namen dy’t an ut festival metdoën. En wie dy 19de jazz-múzyk lústere wil komt ok an syn trekken. Der komt un jazztrio fan ut Groanings Konservatoarium naar Sneek, ut Prisma Strijktrio en ut blokfluitkwintet Red Rose Four. Un moai programma! Hieronder mear info:


“ Bezoekers kiezen twee voorstellingen uit het aanbod van het Huiskamerfestival en de derde voorstelling is een verrassingsvoorstelling. Naast deze drie voorstellingen op locatie is er een gezamenlijke start in Theater Sneek met een kopje koffie en een slotprogramma om de dag in stijl af te sluiten.

Het publiek wordt aangeraden hun twee voorkeursvoorstellingen tijdig te reserveren. Dit vanwege de beperkte capaciteit van de locaties.

Een aansprekend, verrassend, vermakend Huiskamerfestival vol muziek en theater!

Zondag 19 april 2009, van 13.00 uur tot 17.30 uur.
In verschillende huiskamers en bijzondere locaties in Sneek rondom Theater Sneek in het hart van het Cultureel Kwartier.

Verzamelplek: Theater Sneek, Westersingel 28.
Prijs: € 15.- voor een complete dag

Reserveren kan via:
* kaartverkoop@theatersneek.nl (Vermeld uw naam, tel.nummer, aantal personen en 2 voorkeuren in uw reservering.)
* Telefoon Theater Sneek: 0515 – 431604

www.snekersimmer.nl / www.theatersneek.nl / www.cvksneek.nl ”

Jesse Dorrestijn