dagboek > overzicht
Dagboek desember 2009Bekiek hele maand 
 
2 desember om 17:09
 
Ömer Kaya gaat der plat foar

Dat Ömer Kaya alle dagen wear syn úterste bęst doët om in Liwwarden de saak un bitsje op te krikken wist ik, mar dat hij dat su goëd doët om kaans te maken op de titel ‘ Jonge Ambtenaar van het jaar ’ geeft un prima gefoël. Lees mar eventjes wat der over dizze nominasy sakreven wurdt:

“ Het is de achtste keer dat de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar wordt gehouden. De verkiezing wordt georganiseerd door Futur, het landelijke netwerk voor jonge ambtenaren. De verkiezing is in het leven geroepen om het nuttige en onmisbare werk van jonge, ambitieuze ambtenaren onder de aandacht te brengen. De uiteindelijke Jonge Ambtenaar van het Jaar staat een jaar lang volop in de belangstelling, net als de organisatie waar hij of zij voor werkt. ”

Kevin de Kok, voorzitter van Futur, is erg tevreden over de laatste elf kandidaten. ‘Stuk voor stuk zijn dit jonge ambtenaren die de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar eer aan doen', zegt De Kok. ‘ Zij zijn alle elf vernieuwend bezig binnen de overheid en verbeteren het imago van jonge ambtenaren. Dat is precies waar deze titel voor staat. ”

Of Ömer ok de allerbęste jonge amtenaar fan Nederlaan wurde sal is nňch eventjes afwachten. Fanneweek mut hij foar un kommisy ferskine dy’t hem ferbaal onder fuur nimt om te kieken ňf dizze titel de jonge Sneker ok echt toekomt. Ik hou jim op’e hoogte hoe’t afloopt. Súkses Ömer!

Nominasy smaakt naar mear