dagboek > overzicht
Dagboek desember 2009Bekiek hele maand 
 
8 desember om 22:50
 
Earste kommentaren op ut fertrek fan Brok


Wethouwer Jan Bargboer seit behoarlek anslagen te wezen nadat bekend wurden is dat burgemeester Arno Brok naar Dordrecht fertrekt. " Ik ferlies ok un frynd, want dat is hij de aflopen jaren wurden. An de andere kant gun ik hem dit úteraard fan harte."

Der breke drukke tiden an foar Jan Bargboer cs

Nestor fan de raad Sjoerd Tolsma kan in un interview met Omrop Fryslân gyn minpunten fan Arno Brok opnoeme. Ok hij noemt ut fertrekt fan Brok un ferlies foar Sneek. Hij had ut fertrek fan Brok wel ankommen sien.

Fraksyfoarsitter Wim van der Kruijff fan ut CDA en ok lid fan de fertouwenskommisy út Dordrecht is mar wat bliid dat Arno Brok de nieuwe burgerfader fan syn gemeente wurdt.

" De belangrijkste reden om Arno Brok als burgemeester van Dordrecht voor te dragen is dat de vertrouwenscommissie in hem een hele talentvolle eerste burger ziet. Energiek, fris, sprankelend. Dat Brok nu een veel grotere gemeente krijgt en of hij dat wel aan kan is uiteraard onderwerp van gesprek geweest. Wij vinden hem een groot talent die het in zich heeft om Dordrecht verder te ontwikkelen, maar zich zelf ook ", aldus Van der Kruiff.

Wim van der Kruijff