dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2010Bekiek hele maand 
 
15 jannewary om 18:26
 
GO Ömer GO!!

SNEEK - Donderdag 28 januari vindt het verkiezingsgala Jonge Ambtenaar van het Jaar 2010 plaats. Ömer Kaya uit Sneek, raadslid voor de PvdA, behoort bij de laatste vier en gaat hoge ogen gooien voor de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2010, een prachtig kunstwerk én een fantastische ervaringsprijs.Wie deze prijzen wint, wordt bepaald door een vakkundige jury.
Maar net als ieder jaar is er naast de juryprijs een publieksprijs. Deze publieksprijs wordt dit jaar verzorgd door de Bestuursacademie Nederland.

Uit het zeer complete pakket aan vakopleidingen, trainingen en praktijkgerichte cursussen mag de winnaar van de publieksprijs voor een bedrag van 1000 euro een opleiding, training of cursus kiezen om zich nog verder persoonlijk te ontwikkelen. Dit kunnen persoonlijke vaardigheden zijn, maar ook trainingen voor verdieping van vakinhoudelijke kennis.

De publieksprijs gaat naar de finalist die de meeste publieksstemmen weet te vergaren. De finalist met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Stemmen kan tot donderdag 28 januari 21:00 uur.

Om je stem op Ömer Kaya uit Sneek uit te brengen: SMS FUTUR A naar 2255.