dagboek > overzicht
Dagboek júly 2010Bekiek hele maand 
 
16 júly om 19:26
 
Even der tussendeur nieuws ňftewel breaking news

Un site węr't ik nou al un paar jaar an metwerk is www.sneekweeknieuws.nl Un útermate profesjonele site fan Rick Blauw cs. Gisteravend is de site wear on line gaan. Lees de folgende info mar:


Sneekweek Nieuws weer online

De Sneekweek van 2010 is een bijzondere. Het is namelijk de 75 editie van het grootste zeilevenement op Europees binnenwater, en het is tevens de laatste Sneekweek die geviert wordt in een zelfstandige gemeente Sneek. Per 2011 wordt de gemeente Sneek opgeheven en ondergebracht in een nieuwe fusiegemeente.

Natuurlijk doet Sneekweek Nieuws.nl in 2010 weer verslag van het evenement dat grote bekendheid geniet in zowel binnen,- als buitenland. Ook dit jaar bieden we weer een 'complete experience' in woord, beeld, video en online radio. Al 15 jaar is Sneekweek Nieuws.nl een toonaangevende site als het gaat om Sneekweek verslaggeving. Ook In 2010 hebben we weer geprobeerd om de site nét even anders te maken dan voorgaande jaren. Met een opvallend ontwerp en een duidelijk structuur hopen we dat de bezoekers ook deze editie hun weg weer weten te vinden binnen Sneekweek Nieuws.nl.

Wat is er nieuw?

Sneekweek Nieuws.nl heeft naast de eigen website de beschikking over tal van kanalen weer de informatie op allerlei wijze onder het voetlicht worden gebracht. Deze kanalen zijn te vinden in het topmenu van de site. U vindt hier links naar Sneekweek TV, het online radiostation, de twitterpagina, onze nieuwsbrief en de webcam op het Starteiland.

De homepage van de website wordt gevuld met een selectie van het belangrijkste nieuws van die dag. De complete verslaggeving is terug te vinden onder de knop 'actueel'. Deze knop is steeds te vinden aan de linkerkant van het scherm. Hier vindt u ook links naar bijvoorbeeld de 'agenda' of de 'zeiluitslagen'. De populaire sfeerimpressies vindt u onder de knop 'fotoboek'.

Radio en TV

Ook in 2010 zijn Sneekweek Radio en TV weer actief. De radio biedt 24 uur per dag de lekkerste Nederlandstalige muziek en komt dagelijks met een speciaal radioprogramma rond de Sneekweek. Zelf een plaat aanvragen? Dat kan! Via het online verzoekplatensysteem kunt u direct een plaat aanvragen die dan binnen korte tijd op de radio te horen zal zijn. U vindt dit alles en nog meer op de speciale radiopagina.

De TV biedt dit jaar ook weer sfeerimpressies van de Sneekweek. Ook dit jaar uiteraard weer alles losse items maar ook via een speciaal digitaal live kanaal. U ziet hier beelden van de Sneekweek, met het laatste nieuws en live beelden uit de radiostudio. Zelf in beeld komen? Dat kan! Via het speciale twitteraccount kunt u zelf berichten achterlaten.

We hebben nog veel meer in petto. Maar blijf daarvoor Sneekweek Nieuws.nl volgen. Want Sneekweek Nieuws.nl biedt als enige 'the complete experience'.