dagboek > overzicht
Dagboek april 2011Bekiek hele maand 
 
21 april om 15:35
 
Moaie persberichten út Sneek!


Sneek, 21 april 2011Musical Belle én…..: 6 uitverkochte zalen
Nog te zien in Koornbeurs Franeker

Met groot succes hebben de leerlingen van de musicalopleiding Muzt van het Centrum voor de Kunsten & Ritmyk de afgelopen dagen de musical Belle én…. gespeeld in Theater Sneek. Alle zes voorstellingen waren uitverkocht en de reacties in het publiek waren lovend. De decors, kostuums en professionele uitstraling van het geheel werden alom geprezen. De prestaties van alle jonge spelers waren van hoog niveau, zo dat men bijna vergat dat dit een amateur voorstelling was.

Theater Sneek is op dit moment nog gehuisvest in de Noorderkerk, en om hier 62 spelers en een crew van 12 mensen te huisvesten vroeg nogal wat aanpassingen en flexibiliteit van de medewerkers. Alle ruimtes, van toilet tot foyer waren omgetoverd tot kleedkamer. Zelfs het kantoor van theaterdirecteur Ben van der Knaap was in gebruik als grimekamer.

De laatste twee voorstellingen zijn nog te zien in een iets ruimere behuizing, op 28 en 29 april, in Theater De Koornbeurs te Franeker. Plaatsen zijn te reserveren bij het theater : http://www.theaterdekoornbeurs.nl

Voor meer informatie kijk op www.cvksneek.nl of bel/mail voor de nieuwe brochure: 0515-431400/ info@cvksneek.nl

Bovenstaande foto’s Evert Haagsma EHProductionsSneek Promotion lanceert toeristische stadsplattegrond Sneek op creditcardformaat

Z-Card Sneek wijst toeristen de weg in Sneek

Sneek Promotion lanceert de Z-Card Sneek: een gratis plattegrond van Sneek met locaties van toeristische bezienswaardigheden, parkeergelegenheden en beknopte informatie over winkelen, uitgaan, overnachten, watersport en de evenementenkalender van Sneek.

Dankzij het creditcardformaat, kunnen de toeristen de plattegrond makkelijk bij hun stoppen en altijd en overal de juiste locatie vinden in het centrum van Sneek. De omslag van de Z-Card Sneek is voorzien van QR code. Deze code is in te scannen met de mobiele telefoon waarmee je meteen naar de toeristische webportal www.sneekismeer.nl wordt geleid.

De ZCard is verkrijgbaar bij het VVV Sneek Zuidwestfriesland en recreatieve bedrijven in Sneek en regio en wordt uitgegeven aan de watertoeristen die in Sneek afmeren.

Naast de toeristische webportal www.sneekismeer.nl en het Sneek Magazine is de Z-card met plattegrond van Sneek nog een medium om de toerist in Sneek op de hoogte te brengen van alle toeristische informatie in Sneek, want Sneek is ‘volop in actie’!


Voor informatie:
Stichting Sneek Promotion,
Markstraat 18, 8601 CV Sneek
Petra Miedema, evenementencoördinator
Telefoon: 0515-414096 (maandag hele dag, dinsdag en donderdag t/m 14.30 uur)


Sneekology

Fanavend les 4 Sneekology: " skrieve in ut Snekers!" Ik hew sels de foargang. Mut goëdkomme! Hew der nňcht an. Benieuwd wat de Sneekologen in spé skreven hewwe over Sneek, want de húswerkopdracht was: skrief in 20 sinnen wat Sneek foar jou betekent!

Sedermaaltyd

Fanmňrren op skoal un sedermaaltyd met de learlingen deen! Was heel goëd en sinfol. De kyndes deden prima met! Foar nňch mear foto's ferwies ik jum graach naar oans site: www.dediken.nl