dagboek > overzicht
Dagboek april 2011Bekiek hele maand 
 
26 april om 16:59
 
Ut sentrum foar de Kunsten in Sneek het nieuwe site


Letterlek en figuurlek blieft ut Centrum voor de Kunsten ( ok dizze kulturele instelling ferkiest ut Hollaans boven ut Snekers en/ňf Frysk mar dat tersijde ) an de dyk timmeren. An ut Oud Kerkhof wurdt nňch druk boud an ut nieuwe onderkommen fan ut Sentrum, op ut world wide web binne se al even ferder. Fandaach is de hagelnieuwe site fan ut CvK lanseard. Dizze mail kreech ik der over:


Acties rondom lancering nieuwe website

Het Centrum voor de Kunsten & Ritmyk lanceert met ingang van 26 april 2011 een nieuwe website. Aan de lancering van de nieuwe site is een bijzondere actie gekoppeld. Bezoekers maken kans op een eigen professionele fotoshoot met fotograaf Almar Setz. Om in aanmerking te komen voor de fotoshoot dienen bezoekers een prijsvraag in te vullen. Verborgen letters op www.cvksneek.nl vormen samen een woord. Wie het juiste woord mailt naar info@cvksneek.nl maakt kans op de fotoshoot.

Voor de foto’s van de nieuwe website werden verschillende cursisten en docenten in een professionele fotoshoot in Poppodium Het Bolwerk op de foto gezet. Deze foto’s werden door communicatiebureau Greyd uit Sneek mooi geďntegreerd in het ontwerp wat Greyd maakte voor de website en maken de nieuwe website tot een sprankelend geheel. De fotoshoot voor de website is tevens aanleiding geweest voor de fotoshoot-winactie rondom de lancering.

Duizenden fietshangers

Om bekendheid te geven aan de actie en aan de lancering van de nieuwe site, liet het Centrum voor de Kunsten & Ritmyk duizenden fietshangers drukken. Deze fietshangers worden dinsdag 26 april persoonlijk door medewerkers van het Centrum voor de Kunsten & Ritmyk aan fietsen gehangen in de centra van Sneek, Bolsward, Harlingen en Franeker en bij scholen. De allereerste exemplaren werden door de regiomanagers van het Centrum voor de Kunsten & Ritmyk Jan van der Zweep en Hennie Reek op de locatie Looxmastraat van het Centrum voor de Kunsten in Sneek aan fietsen van cursisten gehangen.

Neem een kijkje op onze nieuwe website www.cvksneek.nl of via www.ritmyk.nl