dagboek > overzicht
Dagboek mei 2011Bekiek hele maand 
 
10 mei om 18:16
 
Reklameblňkje De Walrus


Terug in de tijd met The 90’s are Back in de Walrus Sneek
Zaterdag 28 mei gaat de Walrus in Sneek terug in de tijd met al die dansvloer knallers van toen. De vernieuwde zaal van de Walrus Sneek is het toneel voor dit fantastische 90’s feest.

The 90’s are Back is sinds een aantal jaar een vaste publiekstrekker in Leeuwarden. DJ Martin Harder is samen met Michel Plender en Sem Hoekema het gezicht achter dit inmiddels populaire evenement. In maart 2009 vond de eerste editie plaats van The 90’s are Back in Schaaf City Theater in Leeuwarden, “het bleek achteraf een gouden formule; aldus Sem Hoekema”.

Sneek is geen onbekende voor The 90’s are Back, in 2010 werd een uitstapje gemaakt naar het starteiland tijdens de Sneekweek. Op het starteiland genoten duizenden bezoekers van de vrolijke klanken uit de jaren 90. Ook dit jaar zal The 90’s are Back te bewonderen zijn op de Sneekweek. 10 Augustus zal The 90’s are Back te zien zijn op het podium van de Walrus Sneek.


Om alvast in de stemming te komen zijn The 90’s are Back 28 mei te bewonderen in de Walrus in Sneek. Resident djs Martin Harder, Ricardo Silvio en B.B.L. gaan in Sneek terug in de tijd met een spetterende 90’s show.
The 90’s are Back betekent gegarandeerd feest!
Let op, er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar.
Kaarten a € 5,- zijn te koop bij de Walrus Sneek/Leeuwarden en sigarenmagazijn Sipma.

The 90´s are Back
Walrus Sneek | Leeuwenburg 11 | Sneek
Aanvang 22.00 uur

Meer info:
www.the90sareback.nl & www.twitter.com/the90sareback
of www.dewalrussneek.nl