dagboek > overzicht
Dagboek júly 2011Bekiek hele maand 
 
25 júly om 13:46
 
Watertaksy foar KIKA

Zeilwedstrijden kijken met watertaxi voor Kika
Ook dit jaar vaart de promotieboot van Juniormarkt.nl tijdens de Sneekweek als watertaxi voor Kika. Net als vorig jaar gaat de opbrengst 100% naar Kika. Juniormarkt.nl hoopt de opbrengst van vorig jaar te overtreffen. Toen werd er €875,00 bij elkaar gevaren.

Rondjes van 2 uur per opbod verkocht
Dit jaar is de watertaxi vooraf te boeken via www.juniormarkt.nl. De watertaxi is per 2 uur te reserveren voor maximaal 10 personen. Er is geen vaste vaarroute, de passagiers bepalen de bestemming of de route van de rondvaart. Passagiers kunnen, net als vorig jaar, parkeren en opstappen bij restaurant ´De Kajuit´. Vanaf de Kajuit is het ongeveer 20 minuten varen naar het Sneekermeer. De taxi vaart op vrijdag 5, zaterdag 6, zondag 7 en woensdag 10 augustus van 10.30 tot 17.00 uur. Mensen die mee willen varen kunnen op Juniormarkt.nl in de rubriek ´Het Hoogste bod voor Kika´ een bod uitbrengen op 1 of meerdere rondjes van 2 uur. De hoogste bieder kan zich tijdens de Sneekweek laten vervoeren per watertaxi en steunt voor dit bedrag de Stichting Kinderen Kankervrij. De eerste veiling sluit op dinsdag 2 augustus om 24.00 uur.

Over Juniormarkt.nl

Juniormarkt.nl is de leukste marktplaats voor kinderspullen. Het is een concept van een bevlogen club die ervan overtuigd is dat het leuker en beter kan dan de rubriek ´kind en baby´ op de grote generieke marktplaatsen. Alle aanbod op Juniormarkt.nl is uniek en wordt gemodereerd met als doel overzichtelijke advertenties en uitstekende zoekresultaten voor de gebruikers. Juniormarkt.nl heeft de ambitie kinderen te betrekken bij de verkoop van hun kinderspullen. Kinderen vinden het leuk, het draagt aantoonbaar bij aan de financiële opvoeding en het recyclen van kinderspullen is bovendien pure winst voor de ´groene zaak´.