dagboek > overzicht
Dagboek augustus 2011Bekiek hele maand 
 
11 augustus om 11:37
 
Wethouwer Maarten Offenga deelt Sneekweekkermesprizen útSműk, un ander woard kan ik der nyt foar bedenke, was fanmňrren de priesútreiking fan de moaiste kermesatraksy's 2011. Ut gebeurde in de lúkse Poffertsjeskraam fan de family D.J. Pieters - Geeris. Maarten Offinga, hoe graach hij ok wú, kon der nyt om heen tňch nňch even de belabberde wearsomstandechheden an te halen in syn toespraak.

" Het is de laatste jaren niet zo bar en boos geweest met het weer. Om tranen in je ogen te krijgen. Op de openingsvrijdag leek het allemaal nog zo mooi en ons verwachtingen waren toen totaal anders. Ondanks de herfstige omstandigheden brachten jullie als kermismensen kleur en plezier aan de Sneekweek. Wij zijn als gemeentebestuur dan ook enorm blij dat jullie hier elk jaar weer graag komen. We zien jullie dan ook graag terug volgend jaar. Mooi weer garantie kan het college van B. & W. jullie ook dan niet geven ", aldus de SWF-wethouwer.

Der wurdden 4 prizen útreikt, in de kategoary Kindervermaak ging Floor van Houten met de Minicars der met de pries fandeur. De pries foar antreklekste Grootvermaak was foar de family-achtbaan Grand Cayon fan P. Kroon. Spel en gokzaken pries ging naar Lijntrek fan Reemer - Bouter en de Cconsumptiezakenpries was foar Los Churros fan A. C. Leander.

De sjury, bestaande út Monique Sietsma, Wendy Hutterd en Marco van der Meer fan de oudeling kommunikasy SWF, besocht op 9 augustus de kermes.