dagboek > overzicht
Dagboek april 2012Bekiek hele maand 
 
11 april om 17:49
 
Koninginnenacht Concert 2012

Op 29 april organiseert Vereniging Oranje Sneek, Gemeente Súdwest-Fryslân en Sneek Promotion i.s.m. BME Bookings en Eckhardt Professioneel voor de 9e keer in de Stadhuistuin te Sneek het traditionele Koninginnenacht Concert.
Aanvang: 20:00 uur en vrij entree.

De presentatie is in handen van troubadour Sipke de Boer.
Sipke zal de ‘boel’ wat aan elkaar praten, en probeert het publiek muzikaal te vermaken tijdens de diverse changementen.

De avond zal beginnen met een optreden van het Sneker Dames-popkoor ‘Femmes Pur Sang’ onder leiding van dirigent Jan Stulp. De dames zijn dan net terug uit Berlijn, waar zij op 13 april hebben deelgenomen aan een Internationaal Popkorenfestival.

Daarna is het de beurt aan het Stedelijk Muziekkorps onder leiding van Tseard Verbeek. Het korps zal een licht klassiek / populair programma ten gehore brengen. De bekende zangeres Agnes Sambrink zal door het korps begeleid worden met haar Friese hit ‘It Rint Sa As It Rint’.

Tezamen met de coverband Solid Ash worden een aantal popsongs uit de Top 100 Aller Tijden gespeeld.

Als afsluitende act is dit jaar gekozen, omdat het nu nog kan, voor de Blauhúster Dakkapel. Zoals iedereen wellicht inmiddels wel weet heeft deze kapel, na 40 jaar musiceren, besloten om er dit jaar mee te stoppen.

Ter info: Het afscheidsfeest / concert van ‘de Blauhúster’ is op 3 november in de Sneker Sporthal. www.kapel.nl.