dagboek > overzicht
Dagboek april 2012Bekiek hele maand 
 
21 april om 12:08
 
Singende Sinjalen

Ter gelegenheid van haar twintig jarig bestaan geeft Gospelkoor Signalen uit Sneek op zaterdagavond 12 mei aanstaande een spetterend jubileumconcert. Sinds het vijftienjarig bestaan heeft het koor een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Met de huidige dirigent Wilco Kloosterman, een pianist ipv van muziekbanden zijn de optredens veel levendiger en gevarieerder geworden. De kleding van het koor wordt regelmatig aangepast en op het jubileumconcert zal de nieuwe kledinglijn worden gepresenteerd.


Het repertoire wordt regelmatig aangepast aan deze tijd met Praise en echte Blackgospel-nummers in het Engels, maar ook in het Zuid-Afrikaans. De presentatie van deze avond is in handen van Henk van der Veer, de stadsdichter van Sneek. Het combo bestaat uit Paul Horjus, piano; Ronald de Boer, basgitarist en Sijmen Wijnja, drums en de gast-soliste van de avond is Laura Jorritsma. Het wordt een concert met de nodige variatie, indrukwekkende momenten en een prachtig slotlied met een gelegenheidskoor van bijna 100 personen.

Het concert wordt gehouden in de Zuiderkerk aan de Rienck Bockemakade 7 te Sneek. Aanvang 19:30 uur, zaal open om 19:00 uur. I.v.m. een maximaal aantal plaatsen is het raadzaam op tijd aanwezig te zijn. De toegang is gratis, bij de uitgang is er een collecte voor een goed doel. Meer informatie vind u op www.gospelkoorsignalen.nl