dagboek > overzicht
Dagboek mei 2012Bekiek hele maand 
 
29 mei om 08:20
 
50-Plussers aller landen verenigt U...

Betreft: Open Coffee voor werkzoekende 50plussers in Sneek

Waar: HR Daaldersplaats, Stationsstraat 66, Sneek

Wanneer: elke 1e donderdagochtend van de maand vanaf 10.00 uur, de 1e keer op 7 juni 2012

Dat Nederland in crisis is weten we nu wel. Moeten 50-plussers daarom bij hun zoektocht naar werk bij de pakken neer gaan zitten? Nee, het is juist tijd om de krachten te bundelen! Daarom is er vanaf 7 juni elke 1e donderdag van de maand een Open Coffee voor werkzoekende 50plussers in Hotel Restaurant Daaldersplaats.

Open Coffee voor werkzoekende 50-plussers biedt de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen, te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Elkaar versterken in de mogelijkheden bij het zoeken naar werk. Regelmatig zullen er interessante gasten aan de tafel plaatsnemen en is er de mogelijkheid om vragen te stellen over allerhande onderwerpen waar u als werkzoekende wellicht tegen aan loopt; CV & sollicitatiebrief, gebruik van Social Media en de invloed van lichaamstaal en kledingkeuze.

Ook zullen er deskundigen op het gebied van recruitment voor de specifieke doelgroep van 50plussers aanschuiven en hun medewerking verlenen.

Spreekt dit u aan, bent u het thuiszitten zat en wilt u pro-actief bezig zijn? Kom dan naar de Open Coffee voor werkzoekende 50plussers bij HR Daaldersplaats, Stationsstraat 66 in Sneek.

Hotel Restaurant Daaldersplaats ligt centraal in de regio, tegenover het (bus)station en heeft voldoende gratis parkeerplaatsen.

Kunt u niet wachten tot 7 juni? Meld u dan alvast aan op de LinkedIn groep http://linkd.in/JbaXUC of via opencoffee50+@gmail.com