dagboek > overzicht
Dagboek júly 2012Bekiek hele maand 
 
12 júly om 16:21
 
Gratis shuttlebussen rijden volop tijdens Sneekweek

Vrijwilligers van Duurzaam (toeristen)vervoer Centrum Sneek rijden 3 routes door Sneek

Tijdens de Sneekweek zullen de gratis shuttlebussen volop rijden. De Shuttlebussen van Duurzaam vervoer Sneek rijden inmiddels al weer enkele weken op donderdagmiddag, donderdagavond, vrijdagmiddag en zaterdag door Sneek.

De elektrische shuttles rijden deze zomer in Sneek als dienstverlening aan de gasten die Sneek bezoeken. Via 3 routes worden de gasten vervoerd door Sneek en naar het Sneekermeer. De bussen zijn duurzaam: de zonnecellen op het dak wekken de energie voor de elektromotor op. De chauffeur van de shuttlebus treedt op als gastheer van de stad Sneek en vertelt ook wetenswaardigheden over de watersportstad.

Vanaf 3 plaatsen (CPS color terrein, NS Station, Boschplein) rijden de shuttles geregeld de routes door de stad voor bezoekers en toeristen van de stad. Tijdens de Sneekweek wordt op alle dagen gereden.

Donderdag 15:00 – 21:00 uur
Vrijdag 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 11:00 – 17:00 uur

Het gebruik van de shuttles is gratis voor gasten en toeristen van de stad. De definitieve routes zullen op diverse sites gezet worden, waaronder www.sneekismeer.nl en www.grootsneek.nl