dagboek > overzicht
Dagboek júly 2012Bekiek hele maand 
 
25 júly om 16:03
 
De Veenema’s hewwe ferrekte moaie skútsjes!

Hier maak ik graach even reklame foar in dizze somerse dagen:


Ons lounge-skűtsje biedt een geweldige kans kennis te maken met de Friese wind en wateren op een gezellige en luxe manier. U hoeft niet plat op het dek te liggen en te bukken als de giek over gaat. U zit heerlijk in het ruim, op comfortabele banken. U heeft een geweldig uitzicht over het water en het landschap. U krijgt van de bemanning uitleg over de geschiedenis van de skűtsjes in het algemeen en van ons skűtsje in het bijzonder. Zij vertellen u van alles over het zeilen met een skűtsje. Wilt u helpen bij het zeilen? Geen probleem. In overleg met de schipper kunt u helpen bij het zeilen. Wilt u dat niet? Ook geen probleem, dan blijft u lekker zitten in het ruim en geniet van de omgeving. En gaat het regenen, dan zorgt de bemanning dat u heerlijk droog zit onder de tent die het ruim kan afsluiten bij slecht weer.
Ons lounge-skűtsje is voorzien van een ruim en fris toilet, stromend water, electriciteit, radio/cd-speler, twee koelkasten en een bar. Er kan koffie en thee worden gezet, kortom alles wat een dagje zeilen leuk maakt is aan boord.

Hoe uw dagje zeilen wordt ingevuld bepaalt u helemaal zelf. Als u zelf voor de catering wilt zorgen is dat prima. Maar u kunt dat ook aan ons overlaten. In overleg kunnen wij zorgen dat er koffie, thee, drankjes en hapjes aan boord zijn. De bediening kan door de bemanning worden verzorgd, maar u mag het ook zelf doen. Wilt u tijdens uw tocht ergens lekker eten en dat niet zelf hoeven regelen? In overleg verzorgen wij dat. Bijna alles is mogelijk. U kunt reserveren via onze site. Wilt u eerst informatie of overleggen over catering en dergelijke zaken, dan kunt u bellen met 06 53768798. Jan Eekma zal u dan alle informatie geven die u nodig heeft. Wij hopen u binnenkort aan boord te mogen verwelkomen.