dagboek > overzicht
Dagboek maart 2013Bekiek hele maand 
 
4 maart om 17:25
 
Lokale 45 plus competitie


De KNVB wil in samenwerking met ONS Boso Sneek een lokale competitie opzetten voor 45+ spelers. Deze competitie staat los van de reguliere competities zoals die al bestaan en is in eerste instantie bedoeld voor (oud)spelers die nu niet meer in competitieverband voetballen, maar toch nog wel een keer tegen een bal willen trappen. En voor mensen die nog nooit, of lang geleden gevoetbald hebben en hier aan mee willen doen. Uiteraard mogen spelers die nu in competitieverband voetballen hier ook aan deelnemen.

Om deze competitie te promoten zal er vrijdagavond a.s. een speciale wedstrijd worden gespeeld tussen Oud-Heerenveen en een selectie van Sneker 45 plussers op het Zuidersportpark in Sneek.
De wedstrijd is onderdeel van het eerste officiële 45+evenement bij ONS Boso Sneek.

Voor Sneek 45+ zullen in elk geval binnen de lijnen verschijnen:

Tjalling Tjalsma, Hennie van Bruggen, Paul Buma, Wieger Sinnema, Arjen Velds, Rik Timmerarends, Henk Douwsma, Michael Ravensbergen, Wim Graafsma, Jan Jacob Altenburg

Oud-Heerenveen zal deze week dus niet lekker slapen. Ze nemen de wedstrijd wel serieus, want ze komen met de volgende spelers:

Harmen Kuperus, Gert-Jan Verbeek, Tieme Klompe, Jeffrey Talan, Jan Vlap, Jan de Jonge, Ronnie Venema, Pieter Bijl

Het programma is als volgt:
19:00 uur Presentatie door Renée Heuvelman van de KNVB. Aansluitend gelegenheid voor het stellen van vragen en uitwisselen van meningen.
20:00 uur Wedstrijd Sneker 45+ selectie – Oud-Heerenveen
21:00 uur De derde helft