dagboek > overzicht
Dagboek april 2013Bekiek hele maand 
 
10 april om 19:17
 
Earste CVO-lezing smaakt naar mear!

Bogerman Bigband olf Anne Oosterhaven: altyd súksesfol!

‘ Van harte welkom bij de eerste CVO-lezing Dezeavond gaat over ‘gezag en grenzen’. We leven in onzekere tijden. De rol van vader en moeder, de rol van leraar, ze liggen niet meer zo vast als vroeger. Kinderen, leerlingen mogen en durven meer dan vroeger. Misschien is dat ook wel goed, in een samenleving waarin mondigheid wordt gevraagd. Maar waar liggen de grenzen? Wanneer slaat mondigheid om in brutaliteit, wanneer holt onderhandelen de professionaliteit van de docent uit? Bent u als ouder vooral kritische consument, of bent u ( gespreks) partner van onze school, onderdeel van de school als gemeenschap? ’

Ok rúmte foar debat!

Su opent Berend Kampuis, foarsitter fan de RvB fan CVO-Zuid-West Fryslân, ut programmaboekje fan de earste CVO-lezing. Dat programmaboekje straalt deur de opmaak, ut lúkse papier futdaleks al wat ekstra’s út. De Bogerman Bigband, ut Bogerman POPkoor, de debatters fan Bogerman en nyt te fergeten de profesjonele presentasy fan Popke van der Zee geve de avend styl en allure!

Popke van der Zee met Foppe de Haan en Micha de Winter


Dat ut teater un prachtege omgeving is wisten de faste besoekers al, en na gisteravend wete dat nňch un kleine 600 besoekers. Súdwest-Fryslân komt hoe langer hoe mear over de drempel fan de kultuurkatedraal an de Westersingel.

Foto's: Gerard de Boer