dagboek > overzicht
Dagboek april 2013Bekiek hele maand 
 
19 april om 17:28
 
Al wear un glossy..

Hew der an metwerkt, mar bij de presentasy sal ik nyt anwezech weze, ik sit lekker in ut Teater fan Sneek bij diva Karin Bloemen. Dank foar de persoanleke útnoadeging!

Węrom trouwens Zuidwest-Friesland?? Hearehitskes mut ik nou altyd dwars weze?! Jum frage der ok om! Grrrrrrrrrrrrr!! Dat '...méér ' is trouwens in fers yn it Frysk fan Henk van der Veer!

Beste Henk,


Op donderdag 25 april ontvangt Commissaris van de Koningin John Jorritsma uit handen van wethouder Maarten Offinga het eerste exemplaar van het nieuwe glossy magazine ‘Zuidwest Friesland’. De feestelijke overhandiging vindt plaats tijdens een gezamenlijke bijeenkomst waar John Jorritsma en Anne-Wil Lucas (Tweede kamerlid voor de VVD en afkomstig uit Friesland) gastsprekers zijn met als onderwerp de innovatiekracht van recreatie in Fryslân.

De avond wordt georganiseerd door VVV Zuidwest Friesland in samenwerking met VVV Sneek.
U bent vanaf 20:30 uur van harte welkom bij Van der Valk Hotel, Burgemeester Rasterhofflaan 1 in Sneek. De toegang is gratis.

Verfrissend

Aan de hand van prachtig beeldmateriaal en inspirerende teksten geeft het magazine een verfrissende blik op de unieke identiteit van het gebied. Denk hierbij aan het Nationaal Landschap, het water en het cultureel erfgoed van de Elfsteden. Het magazine leidt de gasten door het gebied en omvat ook een gebiedskaart en een aantal thematische fiets-, vaar- en wandelroutes. Met als bijlage een overzicht van de verschillende overnachtingsmogelijkheden, op of aan het water.

Samenwerking

Het magazine is een uitgave van Vereniging Toeristen Promotie Súdwest Fryslân in samenwerking met Tourist Info Fryslân. In januari 2013 is een werkgroep gestart en na 3 maanden is het nieuwe toeristische magazine een feit. Hiermee bevestigen de organisaties het belang van de regionale samenwerking in de toeristische informatievoorziening. Het magazine is te koop bij de winkels van de Vereniging Toeristen Promotie Súdwest Fryslân en online via de Webshop. Iedereen die donderdag 25 april aanwezig is, krijgt een gratis exemplaar overhandigd om thuis nog eens rustig door te bladeren.

Met vriendelijke groeten, mei freonlike groetnis,

Baukje Venema

Regioaanjager Súdwest Fryslân

Project coördinator werkgroep Glossy magazine Zuidwest Fryslân

“Ambassadeur van het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân”