dagboek > overzicht
Dagboek júly 2013Bekiek hele maand 
 
16 júly om 12:08
 
Moai persbericht fan de Rameau's!

Kreech fanmňrren onderstaand persbericht. Fan harte family Rameau en Mads úteraard in ut bysonder!!

Jongste Orthopedisch Schoentechnicus ooit komt uit Sneek

Dinsdag 9 juli jl. mocht Mads Rameau uit Sneek zijn diploma voor Orthopedisch Schoentechnicus oftewel Adviseur Gezondheidstechnische Voorzieningen in ontvangst nemen. Mads is met zijn 22 jaar de jongste Nederlandse Orthopedisch Schoentechnicus ooit.

Na de middelbare school opleiding aan de RSG te Sneek studeerde Mads 5 jaar aan de Dutch HealthTec Academy in Utrecht. Hij combineerde dit met een werkervaringsplek in de zaak van zijn vader: Rameau voet- en schoencomfort. De eerste studiejaren heeft de 22 jarige zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van orthopedische voorzieningen en leesten. Daarnaast volgde hij een cursus voor ambachtelijk schoenmaker. Een brede basis waaruit hij verder studeerde tot Orthopedisch Schoentechnicus. Dit specialisme stelt hem in staat om cliënten met voetklachten te adviseren, behandelplannen op te stellen en hiervoor de benodigde voorzieningen te maken.

Mads gaat full time aan de slag bij Rameau voet- en schoencomfort. Hij heeft de intentie om in de toekomst in de zaak van zijn vader te stappen. Van jongs af aan heeft hij deze droom die bijna tastbaar wordt.