dagboek > overzicht
Dagboek júly 2013Bekiek hele maand 
 
22 júly om 12:53
 
Goëd bezech Rudy!!

Terschelling- De zomer staat voor de deur en dat betekent dat Terschelling weer klaar is voor vele duizenden toeristen die jaarlijks komen genieten van hun welverdiende vakantie op het waddeneiland.

Dat ook onze jeugdige gasten het eiland goed weten te vinden is wel bekend. Menig jongens of meisjeshart gaat sneller kloppen zodra de boot hen van Harlingen naar Terschelling heeft gebracht.

Gezellige campings, chillen op het strand, een uurtje volleyballen, paintballen of branding raften, lekker eten en heerlijk uitgaan in de gezellige kroegjes en discotheken die het eiland rijk is; Terschelling biedt het allemaal!

Om de ‘thuisblijvers’ te laten zien hoe gezellig Terschelling deze zomer is hebben Michiel Brandsma en Rudy Bouma een samenwerking met de VVV Terschelling opgetuigd. De jonge ondernemers, die een nieuwswebsite Frieslandactueel.nl runnen, zullen in 5 afleveringen een bruisend Terschelling laten zien.

Met leuke activiteiten en gezellige interviews met de jongeren én ondernemers wordt het eiland op eigen wijze in beeld gebracht. Hiervoor wordt er samengewerkt met o.a. VVV Terschelling, Rederij Doeksen, Mooi Weer, Camping Terpstra, Bardancing Braskoer, Hotel ’t Wapen van Terschelling en X-Travel jongerenreizen.

De opnames vinden plaats van dinsdag 23 t/m zondag 28 juli 2013. De afleveringen zullen onder de naam ‘Waddup Terschelling’ dagelijks van maandag 5 t/m vrijdag 9 augustus 2013 worden geplaatst op de website www.Frieslandactueel.nl als ook op de Facebookpagina van Berber Terschelling op facebook.com/berberTerschelling.

Volg Waddup Terschelling op Twitter! @WaddupTS