dagboek > overzicht
Dagboek júly 2013Bekiek hele maand 
 
22 júly om 17:09
 
Theatercafé Kramer start crowdfundingsactie!!


Om de financiering van Theatercafé-restaurant Kramer in Sneek rond te krijgen, is initiatiefnemer Freek Kramer op vrijdag 19 juli j.l. via www.geldvoorelkaar.nl een crowdfundingsactie gestart.

De lening is nodig om het pand volledig horecaklaar te maken (interieur, inrichting terras, keukeninventaris, licht en geluid, kassasysteem, huisstijl en website, liquide middelen opstart.)

Op vrijdag 19 juli j.l. om 12.00 uur is het project van Kramer gepubliceerd op de website onder projectnummer 003591 en kunnen investeerders erop inschrijven.

Investeerders kunnen via geldvoorelkaar.nl gemakkelijk meer dan het driedubbele van het rendement van een gewone spaarrekening behalen.

De bedoeling is, na een geslaagde crowdfunding, de verbouwing na de zomer te starten en in november het theatercafé-restaurant feestelijk te openen.

Theatercafé-restaurant Kramer, de gastvrije buurman, zal in uitstraling basic, ambachtelijk, kleurrijk en veranderlijk zijn. Of om in theatertermen te spreken: een sfeer van bordkarton en klatergoud oproepen, een sfeer waarin verschillende doelgroepen zich thuis gaan voelen.

De directe overdekte verbinding tussen theater en restaurant zorgt ervoor dat betaalbaar en lekker eten (langzaam of snel) de goede opmaat is voor een bijzonder en compleet avondje theater.

Voor toeristen en binnenstadbezoekers geeft de ligging aan een stadsgracht het zonnigste ochtendterras van Sneek, later in de middag verkoelende schaduw aan de voorgevel en zon aan de zijkant. Hierdoor kan Kramer dus profiteren van zowel het theaterseizoen als het watersportseizoen, met als hoogtepunt de drukbezochte Sneekweek.