dagboek > overzicht
Dagboek júly 2013Bekiek hele maand 
 
22 júly om 17:28
 
Theaterdirecteur Ben van der Knaap: volste vertrouwen!

Ben van der Knaap ( Foto Wim Walda, www.grootsneek.nl )

Het heeft al te lang geduurd. Wat zou het mooi zijn als het lukt ! Theater Sneek is zeer ingenomen met het initiatief van Freek Kramer.

Een modern, laagdrempelig theatercafé-restaurant met een uitstekende keuken zal de aantrekkelijkheid en gastvrijheid van het Cultuurkwartier, en het theater in het bijzonder, in hoge mate versterken.

Het nieuwe Theater Sneek staat reeds te boek als een zeer attractief en bijzonder gebouw. Na 7 maanden hebben wij op zaterdag 18 mei de 53.000 ste bezoeker kunnen verwelkomen. Er is sprake van veel belangstelling voor het gebouw, de verhuur en het theaterprogramma. De ambitie om circa 60.000 bezoekers op jaarbasis te interesseren lijken haalbaar. Het kan niet anders of het enige theater ter wereld aan de Elfstedenroute gaat een mooie toekomst tegemoet !

Ik heb er het volste vertrouwen in dat dhr. Kramer zijn ideeën kan verwezenlijken en de belofte zal waarmaken. Met zijn jarenlange ervaring als productieleider bij het toneel weet hij als geen ander waaruit de samenwerking en chemie tussen horeca en theater moet bestaan en zal hij in staat zijn de dynamiek van het theater en Cultuurkwartier Sneek ook in de horeca vorm te geven en te laten leven onder de gasten.