dagboek > overzicht
Dagboek augustus 2013Bekiek hele maand 
 
14 augustus om 10:32
 
Friesland kijkt tijdens evenement vooruit naar toeristenseizoen 2014

Paul van Goor met kandidaatsraadslid Rinske Poiesz - Zijlstra ( CDA ) in gesprek

Onder de naam ' Samen hebben we meer te vertellen! ' is donderdag 22 augustus een toeristisch evenement in Sandfirden. Vanuit binnen- en buitenland zijn de ogen op Friesland gericht, waar tijdens het evenement een wereldprimeur is.

De organisatie van het toeristische evenement kan slechts beperkte informatie geven over de primeur. Paul van Goor: “ We kunnen slechts een tipje van de sluier oplichten. De primeur die wij hebben, zal de versnippering binnen de toeristische markt in Friesland te lijf gaan. Het is uniek en nog nooit eerder vertoond. ”

Het evenement wordt omlijst door diverse sprekers. De burgemeester van Súdwest-Fryslân Hayo Apotheker, initiatiefnemer van Fries Voordeel en organisator Paul van Goor, de directeur van Friesland Holland Tourist Information Albert Hendriks en Nienke Nieuwhuis komen ondermeer aan het woord.

Het evenement vindt plaats in Sandfirden, een van de kleinste dorpen van Friesland. Een vakantiepark, gelegen te midden van de weilanden aan De Vlakke Brekken, is het decor van het evenement. Het programma start om 15.00 uur met een inloop vanaf 14.30. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.usheitelan.nl