dagboek > overzicht
Dagboek september 2013Bekiek hele maand 
 
2 september om 18:51
 
Memorabel doelpunt

Aflopen saterdach won O.N.S. syn earste wedstryd in de saterdach Topklasse teugen IJsselmeervogels út Bunschoten/Spakeburg met un doelpunt in de slotsekonden fan de partij: 2 - 1. Un daverende ferrassing! Kerst Boomsma skreef op www.voetbalopzaterdag.com un moai ferslach met as kňp: ‘ Een Friese wonderoverwinning met emoties…’

Die emoties hebben alles te maken met Sandor van der Heide, die de gelijkmaker tegen de Vogels skoarde. Ik sitear út ut ferslach fan Boomsma: “ Voor Van der Heide persoonlijk een gedenkwaardig en emotioneel moment. De morgen voor de wedstrijd overleed plotseling zijn oma, een trotse en bevlogen supporter van haar kleinzoon. “Daarom wilde ik beslist vanmiddag spelen en dan mag ik ook nog scoren. Toen ging er wel van alles door mij heen. Als er ooit een boek over mij uitkomt dan moet zeker dit hoofdstuk er in staan. Onvergetelijk.”

Sandor is een gefoëlsmins ( met al syn lek en brek !! ) dy’t al feul faker siën liet dat hij nyt deursnee is. Nyt allienech un fantastise foetballer, mar ok nňch us iemand dy’t syn hart spreke laat. Dat ut foar hem persoanlek un onfergetelek moment was, is dúdelek.

Ik foech der nňch even yts an toe: Ut was dyn HONDERDSTE offisjele doelpunt in ut oranje-shirt Sandor! Soms mutte dingen gewoan su gebeure!