dagboek > overzicht
Dagboek september 2013Bekiek hele maand 
 
26 september om 16:16
  GROETEN UIT HET KLOMPENHOK

Vorige week is onze Henk plotseling opgenomen in het ziekenhuis. Sinds zijn verblijf in het ziekenhuis heeft de deur van zijn kamer niet dicht gezeten. Het is hartverwarmend te zien hoeveel bezoek en kaarten onze Henk ontvangt.

TOESTAND

Niet alleen in de wandelgangen van het ziekenhuis, maar ook in de stad wordt er veel gesproken over de toestand van Henk. Vooral het aantal omleidingen wat Henk gaat krijgen is een veel besproken onderwerp. Ik kan jullie mededelen dat Henk het goed maakt en goed behandeld wordt. Speciaal voor hem, een Sneker, komt de Italiaanse dokter Porta uit Milaan overgevlogen die hem zal opereren.

PRIJSVRAAG

In overleg met Henk is er een prijsvraag bedacht. U kunt tot vrijdag 27 september 2013 12:00 uur inzetten op het aantal omleidingen wat Henk gaat krijgen. U kunt uw inzet sturen naar pvangoor@myriadm.nl. U mag zo vaak bieden als u wilt. Het minimale bod bedraagt €5. De volledige inzet zal ten goede komen aan de Nederlandse Hartstichting. Uit alle goede inzendingen zal de notaris een winnaar trekken. De winnaar ontvangt een uniek, eenmalig en nog uit te brengen boek van Henk en Paul. Dit boek, gesigneerd en wel, bevat een collectie van de gezamenlijke werken van Henk en Paul.

Met vriendelijke groet,

Paul van Goor

Henk in het klompenhok