dagboek > overzicht
Dagboek november 2013Bekiek hele maand 
 
19 november om 16:49
 
De Walrus stijgt 15 plakken in Café Top 100!!

Burgemeester Arno Brok sei ut oait al: “ ik praat leaver net oer ekonomise krisis, ik brűk leaver ekonomys ynteressante tiden! ”

Ok bij oans in de stad binne nňch altyd bedriëven en saken dy’t dwars teugen de ferdrukking in deurgroeie. Een fan de moaiste foarbeelden is De Walrus, dizze horekagelegenheid an ut Leeuwenburg kreech gisteravend wear un geweldege opkikker met un winst fan 15 plakken in de Café Top 100. De ondernimming fan Bas Hollenberg en Arjen Rusticus staat nou op nummer 52.


In ut sjuryrapport staat o.a. ut fňlgende te lezen: “ Elke keer als ons jurylid dit bedrijf bezoekt, verbaast hij zich over het feit dat het ongeacht de tijd van de dag swingt. Met de lunch is De Walrus goed gevuld, het terras met heaters doet het ook prima bij minder weer. 's Avonds is het weer volle bak tijdens het diner. Van de moeilijke economische tijden hebben ze bij De Walrus weinig last. 'Een teken van goed ondernemerschap.' Niet vreemd als je bedenkt dat de uitbaters eerder tot de meest markante horecaondernemers van het jaar zijn uitgeroepen.”

Met su’n rappňrt kan je thúskomme! Fan harte Bas en Arjen en nyt te fergeten personeel!