dagboek > overzicht
Dagboek jannewary 2014Bekiek hele maand 
 
24 jannewary om 12:05
 
Heabel hapt su hearelek wech!





‘ Hewwe jou ok flensjes? ’ Tňpkok Jan Wiersma fan de Daaldersplaats wist donderdachavend nyt wat um overkwam. Stonnen dęr sumar inenen Heabeltsje de Jong en buurfrou Molly bij hem in de keuken! ‘Ja want at je jarech binne, dan magge je útkieze wat je ete wille nou?! ’

En omdat De Daaldersplaats bij ut stasjon ( Heabeltsje het ut nňch altyd over Bonnema ! ), ut lekkerste jaardachseten klaarmaakt brochten de Sneker diva en Molly alfast un besoekje an de keuken fan ut Hotel-Restaurant.





Wiersma wurdde finaal en dan ok finaal inpakt deur de sjarmes fan ut aimabele duo. Tegare mochten se un menu samenstelle. Earpels moesten der seker bij, fon Molly. En omdat de Heilege Boanstjes elk jaar op’e jarech fan Frou de Jong komme, wú se ok graach lekker boantsjes op ut menu hewwe.

An frou De Jong de ear om ut flees út te kiezen. ‘ Karbonaatsje! Ik bin gek op karbonaatsjes, magge je tenminste met de hannen anpakke en lekker op kluive ’. De meest bewgearde frijgeselle dame fan Sneek liet un sucht fan opwining toen se ut woard karbonaatsje útspraak.





Bij Molly liep ut water om de fuurroaie lipkes. Om ut eetfeest helemaal kompleet te maken stelde kok Wiersma foar om ut kulinęre festijn af te slúten met flensjes en un túfkes slachroom! Heabeltsje kraaide ut út fan plezier.’





Ut wurdt un ware sensasy foar de smaakpupillen, un eksploasy fan kulinęr genot! ’

Fanaf 31 jannewary staat ut deur Heabel bestelde menu op’e kaart bij De Daaldersplaats!

Bonte Sneker Avend Menu:

Tomatesoep met baltsjes

Karbonade met roomsaus, heilege boantsjes

Bakte earpels en slaad

Flensjes met ies en slachroom

Pries € 17,50