dagboek > overzicht
Dagboek maart 2014Bekiek hele maand 
 
6 maart om 22:11
 
Kandidaat raadslid PvdA Ömer Kaya zet campagne kracht bij met 'Supersonisch ' filmpje!Sneek- Ömer Kaya, kandidaat gemeenteraadslid voor de PvdA, zet de PvdA-campagne extra kracht bij met een “supersonisch” filmpje. Kaya wil met het filmpje op een eigentijdse manier zijn standpunten onder de aandacht brengen. “Zo is het van belang dat we meer huurwoningen en kortere wachtlijsten creëren.”, aldus Kaya. De jonge politicus bruist van de ideeën. In een YouTube-filmpje en op zijn website legt hij uit wat zijn ideeën zijn.
Daarnaast wil Kaya dat de gemeente meer ruimte geeft aan jonge ondernemers om de gemeente Súdwest-Fryslân nog meer te versterken. “Met dit filmpje wil ik laten zien hoeveel creativiteit en te gekke ondernemingsgeest er zit in onze gemeente.”

Kaya; “Het filmpje is gemaakt door bevriende ondernemers van me. Het is zo gaaf om te zien wat ze allemaal kunnen. Jonge ondernemers vind ik altijd onwijs inspirerend. Gasten als 2-inch, Bart Ligthart, Berry van der Mark en Christiaan Visser zijn een grote bron van inspiratie. Ze hebben allemaal een doel en werken keihard om dit te realiseren. Dit doen ze door voor hun zelf te beginnen.

Dit soort gasten moeten we dan de ruimte bieden om hun ondernemingen te starten. Hun ondernemerschap is een onwijs mooie impuls voor onze gemeente. Het past ook bij onze gemeente, waar wereldmerken als C&A, KING, Gaastra en Weduwe Joustra allemaal zijn begonnen.”

Kaya vervolgt; “Ik ben onwijs trots op het resultaat en kan niet wachten om te beginnen aan een nieuwe periode in de gemeenteraad. Ik heb er zin in!“