dagboek > overzicht
Dagboek april 2014Bekiek hele maand 
 
9 april om 11:45
 
Sportaanbod Sneek

Sneek – Alwin Velds en Kelly Schultz hebben de ambitie om na hun studie Sport en Management aan de Hanzehogeschool in Groningen een sportevenementenbureau op te zetten in Sneek. Met dit bedrijf willen zij het sportaanbod vergroten en inspelen op wat mensen leuk vinden. Om te onderzoeken of dit een realistisch plan is, doen zij een haalbaarheidsonderzoek, waarbij zij de hulp van alle sporters in en rond Sneek inroepen.

Vooronderzoek

Alwin voetbalt momenteel bij het vlaggenschip van LSC en staat voor volgend jaar gepland in de selectie van SWZ Boso. Hij studeert af aan de Hanzehogeschool in Groningen, studierichting….hoe kan het anders, Sport en Management. De twee willen door middel van een stuk vooronderzoek kijken of het haalbaar is om sportactiviteiten en evenementen in Sneek en omstreken te organiseren. Daarvoor hebben ze een hele korte enquęte uitgezet over de sportbeleving van sporters (zowel competitie als recreatief). “Het zou mooi zijn als zoveel mogelijk mensen deze in zouden vullen zodat we er ook echt wat mee kunnen. Ook krijgen we al vele leuke ideeën binnen waar we echt wel iets aan hebben en zelf in de toekomst door kunnen zetten”, leggen de twee uit.

De resultaten worden gebruikt om het sportaanbod verder te optimaliseren. Het spreekt voor zich dat de resultaten vertrouwelijk worden behandeld. De enquęte is te vinden op http://www.thesistools.com/web/?id=400451