dagboek > overzicht
Dagboek april 2014Bekiek hele maand 
 
22 april om 18:18
 
Theater Sneek verwacht 100.000ste bezoeker

Ivo Niehe ( foto Roy Beusker )

Sinds de opening door de toenmalige koningin Beatrix in november 2012, bezochten dagelijks gemiddeld 200 mensen Theater Sneek. Inmiddels wisten bijna 100.000 bezoekers de weg naar het Friese Theater te vinden.

De honderdduizendste bezoeker van Theater Sneek wordt 2 mei a.s. tijdens de voorstelling van Ivo Niehe verwacht. Theater Sneek wil deze succesvolle mijlpaal graag met haar publiek vieren!

Directeur Ben van der Knaap: ‘’We zijn er bijzonder trots op de afgelopen jaren gemiddeld 200 bezoekers per dag te hebben ontvangen, maar vinden het nog steeds het belangrijkst om al die mensen daadwerkelijk een unieke avond uit te bezorgen.’’

Alle bezoekers van Niehe’s voorstelling ‘Die avond in Parijs..’ op 2 mei zullen worden verrast met een feestelijk welkomsdrankje. Natuurlijk wordt het voor de daadwerkelijk honderdduizendste bezoeker een extra bijzondere avond. De gelukkige ontvangt onder andere tien vrijkaarten voor komend theaterseizoen en zal in het zonnetje gezet worden door niemand minder dan de grootmeester Ivo Niehe zelf.
De voorstelling ‘Die avond in Parijs..’ van Ivo Niehe is op vrijdag 2 mei a.s. om 20:15 uur te zien in de Tüöttenzaal. Er zijn nog kaarten beschikbaar.