dagboek > overzicht
Dagboek júny 2014Bekiek hele maand 
 
9 júny om 21:26
 
Single presentatie Folkert-Hans Tolsma

Zondag middag 15 juni om 16:00 uur wordt in café Bos te Opende de eerste single van Folkert-Hans gepresenteerd: “Chachacha”. Er staan twee versies op het schijfje, een Nederlandse en een Friese.

Platenmaatschappij Hollandia is verantwoordelijk voor de release. Het liedje is opgenomen in Zegge (Brabant) bij producer Laurens van Wessel, die o.a. het laatste album van Frans Bauer produceerde.
Arie Kuipers was verantwoordelijk voor de tekst en de muziek.FH is een allround muzikant die niet alleen zingt maar ook de saxofoon en de trompet bespeelt. Dat doet hij ook op de single. Podium - ervaring deed FH op in de band van Rintje Kas en The Tailgators en in het begin Maelox.

Twee jaar geleden is Folkert-Hans met veel succes een solo - carričre gestart. Hierdoor werd de interesse van boekingskantoor BME Bookings gewekt en werd besloten de handen in een te slaan.

Folkert-Hans ontvangt in Opende een aantal muzikale gasten. Collega’s als Jelle B. en Sipke de Boer zullen een kort gastoptreden verzorgen. Er valt deze middag ook te genieten van een optreden van de Beatles tribute band MMT. Drie kwartier onvervalste Beatles-klassiekers gespeeld door vier enthousiaste jongens!

De single zal worden gepresenteerd door Bauke Algera. Bauke is manager van buitenlandse sterren als BB. King en the Dubliners. Hij was ook verantwoordelijk voor de Europese tournees van o.a. Roy Orbison, Joe Cocker en the Rythm of dance.

Natuurlijk zal ook Folkert-Hans een spetterend optreden verzorgen.

Aanvang is 16:00u.