dagboek > overzicht
Dagboek júly 2014Bekiek hele maand 
 
1 júly om 12:07
 
Flower Power in de Sneker Scharnestraat

Op zaterdag 5 juli gaat de Scharnestraat in Sneek even terug naar de tijd van de Flower Power. In dit bijzondere straatje vol ambachten zullen de ondernemers deze dag niet alleen laten zien hoe en waarmee ze hun brood verdienen. Ze doen dit ook allemaal gekleed in een bij de zestiger jaren horende sfeer. Helemaal fantastisch vinden ze het wanneer u besluit om deze dag ook passend gekleed te bezoeken.

Van 10 tot 4 is er de gelegenheid om op de foto gezet te worden waarna een straatjury uit deze foto’s een winnaar kiest in twee categorieën ( tot en met 12 jaar en vanaf 12). Voor de winnaars zijn er behalve leuke attenties ook diverse waardebonnen van de ondernemers in deze straat die het kleden in deze stijl de moeite waard maken.

Genieten van de super burger bij de Bakkersdochter, gratis een hapje proeven voor uw hond terwijl u bij het knippen van de honden kijkt. Genieten van antiek, misschien toch eindelijk die piercing of kennismaken met een kinderboekenauteur. De schoonheidsspecialiste haar of huid laten verfraaien, een armband zelf maken en dan met een bloem de straat uitlopen.

Daar ga je toch vanzelf van glimlachen, en dat is precies wat de ondernemers in de Scharnestraat met deze dag willen bereiken. Er immers maar één ding leuker dan je werk met plezier en passie te kunnen doen en dat is dit delen met je klanten en passanten.