dagboek > overzicht
Dagboek júly 2014Bekiek hele maand 
 
4 júly om 08:36
 
O.N.S. in beker teugen ouwe bekende MSC

Gister is de lotting fan de earste en tweede ronde fan de betaalde Beker kompetisy weest. Foar O.N.S. is MSC út de koker rňlt. Fňlgens mij un loadsware teugenstander. Hieronder ut persbericht fan de O.N.S.-site:

MSC tegenstander in de eerste ronde van de Betaalde Beker competitie.
De loting voor de Eerste Ronde van de Betaalde Beker competitie heeft ONS Boso Sneek gekoppeld aan MSC (Meppel). De wedstrijd staat in principe op het programma voor 27 augustus 2014, en wordt gespeeld in Meppel.
Het is de replay van de halve finale om de Districtsbeker van het afgelopen seizoen. Toen speelde ONS Boso Sneek thuis tegen de zondaghoofdklasser, en won nipt.

Mochten de Snekers de Tweede Ronde bereiken dan spelen ze op 23, 24 of 25 september thuis tegen de nieuwe Eredivisionist FC Dordrecht. Deze ploeg werd winnaar van de na-competitie van de Jupiler League en promoveerde op grond daarvan naar het hoogste voetbalpodium in Nederland.

Sandor van der Heide

An de wedstryd teugen MSC op frijdachavend 25 april j.l. sal Sandor van der Heide met gemengde gefoëlens teruchdenke. O.N.S. won dy wedstryd en ging deur naar de finale om de Noordelijke Districtsbeker dy't su as bekend wonnen wurdde teugen Urk.

Mar Heide speulde teugen MSC syn laaste offisjele minúten in het O.N.S. shirt. De begenadegde technikus kreech in de wedstryd teugen de Meppelaars de roaie kaart. Nou nyt bepaald un afskeid om trňts op te wezen. Dat de skeidsrechter tidens dy wedstryd Sandor ut bloëd onder de nagels futhaalde is un ander ferhaal. Ut bliëft waardeloas wannear't je deur de sydútgang afgaan mutte.

Ut bleef even stil over ut offisjele afskeid fan Sandor van der Heide. Gelukkech sal der op 5 augustus andacht besteed wurde dat Sandor groate ferdiënsten foar ut teugenwoardege O.N.S. had het ( en in beperkte mate nňch hewwe sal ). Op de Sneker Stappersavend in de Sneekweek nimt Heide afskeid teugen un All Stars team op ut Súderspňrtpark. Nadere mededelingen salle fňlge over dizze wedstryd.