dagboek > overzicht
Dagboek júly 2014Bekiek hele maand 
 
11 júly om 20:00
 
Persbericht węr't ik as Sneker blij fan wurd!

Kreech sukrekt un persbericht węr't ik oprecht blij fan wurd! Ik plaats ut dan ok graach, sterker nňch ik doën der ok nňch even twee foto's bij. Súkses hearen!!


Officiële opening van Cuperus & Wijnhorst bedden

Cuperus & Wijnhorst bedden etc. heeft officieel haar deuren geopend voor het publiek!
Vanaf 10 juli is het voor iedereen mogelijk om bij Cuperus & Wijnhorst bedden etc. naar binnen te stappen en een kijkje te nemen naar de bedden en accessoires die zij te bieden heeft.

Peter Cuperus & Mike Wijnhorst staan met hun naam en persoonlijke inzet garant voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid.
Zij willen voor de klanten van begin tot eind persoonlijk aanspreekbaar en altijd bereikbaar zijn.

Cuperus & Wijnhorst bedden etc. streeft ernaar om kwaliteit, design en passie te combineren, vooral in de bedden, maar ook in het beddengoed en in de accessoires.

Cuperus & Wijnhorst bedden etc. bestaat uit twee frisse ondernemers die vol in het ondernemerschap zijn gesprongen.

Peter Cuperus & Mike Wijnhorst werkten al samen bij een voormalig werkgever. Daar is de basis gelegd van een goede vriendschap en zijn de ideeën geboren om een eigen beddenwinkel te beginnen.
Het was voor beide heren nu of nooit om deze droom waar te maken en door de vele hulp uit verschillende hoeken, is deze droom nu werkelijkheid geworden!

Peter Cuperus, een echte Sneeker in hart en nieren is zijn carričre begonnen als digitaal ontwerper. Jarenlang heeft hij dit met plezier kunnen doen. Door de crisis kon hij hier echter geen werk meer in vinden, door deze omstandigheden is hij in de beddenbranche terecht gekomen.

Als eerste bij een bedden- en meubelwinkel en later dan ook in de aflevering en montage van verschillende beddenmerken. Hier is dan ook zijn passie voor bedden en interieurs ontstaan. De ervaring die hij in de afgelopen zes jaar heeft opgedaan kan hij daarom uitstekend benutten om klanten te helpen het perfecte bed uit te zoeken, zodat men hier vele jaren van kan genieten.

Mike Wijnhorst is geboren in Maassluis en opgegroeid op Goeree Overflakkee. Hij heeft gewoond in Rotterdam en Amsterdam en is uiteindelijk beland door zijn grote liefde Tess van der Wal, die ook een echte Sneeker is in het mooie Friesland in Sneek. Zo divers als zijn woonplaatsen zijn geweest, zo divers is zijn carričre ook geweest. Nu ze eindelijk gesetteld zijn is de passie voor interieurs, design en bedden groter dan het ooit geweest is. Tess levert een groot aandeel, met haar creatieve ideeën en gevoel voor styling vult ze de beide heren perfect aan.


Openingstijden

Maandag Gesloten i.v.m. bezorging
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00

Cuperus en Wijnhorst bedden etc.
Oude Koemarkt 77-79
8601 EJ Sneek
0515 856 699

www.cuperuswijnhorst.nl
info@cuperuswijnhorst.nl