dagboek > overzicht
Dagboek augustus 2014Bekiek hele maand 
 
4 augustus om 22:10
 
Moai kloaten…

Ut wynt mij en un heel soad andere Snekers raar in de bealech om, ut nieuws dat aflopen saterdachmiddach op un hoansbrútale manier bij Anne & Leny fan Onder de Linden un kraak pleegd is. Helemaal omdat ik op ut moment fan de inbraak met Anne ston te praten. We genoaten tegare fan Sjo-ňrkest Lutkewierum dat ut Restaurantpúblyk fermaakte met hun optreden.

Ut is dan achteraf besiën un naar idee om te weten wat um sich in ut pand afspeulde. Fandaach set Leny ut nieuws over wat hun overkomen is op har FB-pagina. Ok ut fersoek om te delen. Ik hoop dat met mij un soad minsen an dat fersoek foldoën salle. Ik doën ut hier ok nňch us ekstra op myn eigen site. Want ut foëlt simpelwech nyt goëd!

Hieronder Leny Wind-Bolhuis har open brief en oproep:

Een Sneekweek met een zwart randje...

Zaterdag middag tussen 17:00 - 17:30 is er op brutale wijze bij ons ingebroken. De wijze waarop dit gebeurt is wijst er op dat het een professionele bende is geweest. Zowel de inhoud van de kluis als al het kleingeld is meegenomen. Er is een zeer groot geldbedrag buitgemaakt.

De dief is via de achteruitgang vertrokken en wij hopen dat er mensen zijn die iets is opgevallen. Alleen het gewicht van het kleingeld bedraagt al zeker 40 kg, niet iets waarmee je makkelijk over straat loopt. Mocht er iemand zijn die op de dag zelf of eerder iets verdachts gezien hebben dan verzoeken wij jullie om contact op te nemen met de politie.

De Sneekweek is voor ons altijd de drukste week van het jaar, en wij leven er het hele jaar naar toe. Wij leiden mensen op en zorgen ervoor dat het team 100% functioneert, iedereen werkt keihard. En als op zo'n verschrikkelijke manier misbruik wordt gemaakt van deze situatie dan maakt ons dat heel verdrietig. Het gevoel van onmacht, teleurstelling en boosheid is heftig. De lol is er even af.

Zelf zeg je wel eens 'dit gun je niemand' ... Neem dat gevoel en doe het keer tien en dat is wat wij deze klootzakken die ons dit aangedaan hebben wensen.
Wij gaan gewoon door, Maar wat is dit zuur.

Vriendelijke groet,

Team Onder de Linden

Deel dit bericht zodat de daders gepakt kunnen worden!

Alvast bedankt